Simpan Duit di Agro Bank Sambil

Jana Pendapatan

program-sahabat-agro

Program Sahabat Agro mempraktikkan konsep “The Power of Leverage”
Simpan duit di Agro Bank & Jana Pendapatan RM21k Setiap Bulan‼

Dilaksanakan oleh Agro Bank – Government Link Company (Syarikat Milik Kerajaan).

Mematuhi keperluan syariah (Syariah Compliance) – hanya 4 bank yang 100% syariah compliance iaitu Bank Islam, Bank Muamalat, Bank Rakyat dan AGRO BANK.

Sahabat Agro Bank adalah Program Member get Member. Objektif program ini adalah untuk menarik minat orang ramai menyimpan duit di Agro Bank dan pihak Bank akan berkongsi keuntungan/memberi hadiah/membayar bonus kepada mereka yang memperkenalkan program ini.

✅Tiada Risiko
✅Duit Anda selamat di Agro Bank
✅Boleh Withdraw bila-bila masa.
✅Patuh Syariah
✅Kelulusan Bank Negara
✅Simpanan Minimum RM500 dan tiada had Maximum !

faedah-sahabat-agro

Konsepnya sama saja seperti kita simpan duit di bank-bank lain, cuma yang paling menarik anda boleh jadikan sebagai side income.

Dengan menyimpan di Agro Bank,  anda dibayar komisen !

bagaimana-nak-join-sahabat-agro

 

Pelan Pemasaran

simulasi-ganjaran-agro-bank

✅RM21,668.49 ini anda akan dapat setiap bulan sampai bila-bila selagi ahli di bawah anda tidak membawa keluar deposit mereka.

✅Jadual di atas hanya simulasi ganjaran yang bakal Anda terima bila Anda memperkenalkan program ini kepada orang lain. Cuba bayangkan jika Anda hanya berjaya 10% sahaja dari program ni. Anda tetap mendapat bonus/hibah dari Agro Bank sebanyak RM2000 setiap bulan yang dimasukkan ke akaun simpanan Anda.

✅Yang bagusnya Anda hanya memperkenalkan program ni pada keluarga/sedara-mara& kwn2 sekali sahaja. Bila mereka join keahlian dengan anda dan membuat simpanan, Anda akan dapat peratus keuntungan dari simpanan ahli bawah anda sampai bila-bila !!

✅Tiada tempoh masa diberikan untuk menaja 20 orang tu dan jika 20 orang terlalu berat Anda boleh taja 3 orang dan ajar orang bawah anda buat duplikasi 3. Pada bulan ke 10 anda sudah ada 30 org di level 1 dan potensi pendapatan rm50k!!!.(join dulu baru percaya)

✅Tiada limit penajaan bawah level 1 Anda. Anda boleh taja seberapa ramai yang Anda mahu. Lagi ramai anda taja lagi banyak income Anda.

✅Pasif Income yang Anda dapat akan berterusan selagi mana ahli di bawah Anda tidak mengeluarkan deposit mereka.

✅Baru beberapa bulan dilancarkan, Cepat ambil peluang keemasan ini kerana tiada bank lain seumpama ini di Malaysia yang membuat program seperti ini.

✅Tak susah nak buat bisnes ni kerana hampir semua orang mempunyai akaun bank.

simpan-dan-rujuk-agrobank

Jangan lepaskan peluang ini!

Daftar segera dan info PERCUMA akan dihantar terus kepada email anda.

Sila periksa email selepas mengisi info di bawah.

Nama
Email
Whatsapp

Email Marketing by TrafficWave.net